Miresevini ne SON TiVu

Connect with Facebook

Si te blejme Online

Hyrje

Menyrat me te perdorura per blerjen online jane nepermejt PayPal dhe direkt nepermjet kartes se kreditit. Menyra PayPal rekomandohet me shume sepse eshte me e sigurt dhe ofron me shume mbrojtje ndaj klientit. Pasi klienti ka kryer nje pagese nepermjet PayPal, PayPal mban “peng” te gjithe vleren e pageses per 30 dite, per tu siguruar qe gjithcka ka shkuar mire midis bleresit dhe shitesit. Nese bleresi nuk ka marr produktin e kerkuar, apo esthe ndryshe nga pershkrimet ne faqen e internetit, ai ka te drejte te hape nje ankese brenda 30diteve dhe nese ankesa vertetohet atehere e gjithe shuma i kthehet klientit mbrapsht.

Ne ju rekomandojme PayPal.

Ju mund te blini riabonimin tuaj 24 orë në ditë dhe ne te njejten kohe mund të porosisni njerësh disa produkte. Gjithashtu, ju mund te blini per miqte dhe te afermit tuaj.

Si fillim do zgjidhni produktet qe ju deshironi te bleni dhe do i shtoni në shportë me butonin që do gjeni poshtë ose anash fotos së produktit “Shto ne shporte”. Mbasi te keni shtuar produktet në shporte, ju ngelet vetëm të plotësoni të dhënat e nevojshmë dhe të vazhdoni deri ne fund te procesit për të përfunduar porosinë.


Informacion më i detajuar per hapat e blerjes

1. Zgjidhni produktin qe deshironi te blini2. Shtypni butonin “SHTO NE SHPORTE “ (qe ndodhet poshte fotos se produktit)

3. Nqs nuk deshironi produkt tjeter, ne fund te faqes tjeter do te gjeni butonin  “PROCEDO ME BLERJEN”

                     


4. Ka dy menyra per te vazhduar blerjen:

a. Te procedoni si perdorues “I Regjistruar” (nqs jeni regjistruar me pare, shkruani adresen e emailit dhe fjalekalimin per te kursyer kohe ne plotesimin e te dhenave) dhe shtype butonin “HYR”
 

b. Te procedoni si perdorues i paregjistruar. Ne kete rast ju do ju duhet te plotesoni te dhenat si te imazhi me poshte. Fushat me yll te kuq jane te detyrueshme. Informacion: Kodi postar i Shqiperise eshte 1000

5. Pasi keni zgjedhur nje nga menyra e mesiperme, ju do duhet te zgjidhni edhe adresen e dergimit (ne rastet kur blini produkte  fizike) dhe me pas te shtypni butonin “VAZHDO“.


  
6. Hapin tjeter “Menyrat e Dergese“, vetem ne rastet kur ju keni porositur produkte vizike, si dekoder, karte smart, modul etj. Ky hap nuk do te shfaqet kur ju blini kodet e kartave rimbushese, sepse kodet dergohen nepermjet emailit.

Nese ju keni porositur produkte fizike dhe ndodheni ne Shqiperi, Kosove apo Maqedoni, atehere dergesa eshte falas. Nese ndodheni ne Europe, kostot e dergimit do te fillojne nga 15 Euro.

 
7. Hapi i radhes “Informacion mbi Pagesen” ju informon mbi menyren e pageses qe ofrohet. Ju duhet te zgjidhni nje nga menyrat dhe te shtypni butonin “Vazhdo”
 
 
8. Hapi i fundit “Rishiko Porosine”, ju lejon dhe nejhere te rishikoni porosine para se te perfundoni blerjen. Pasi te konfirmoni, ju do te drejoheni ne faqen e PayPal per konfirmuar pagesen.
 

9. Plotesoni te dhenat ne faqen e PayPal.

 • Shtetin
 • Nr e kartes
 • Llojin e kartes
 • Dt e skadences
 • Ne hapsiren CSC, ktheni karten nga mbrapa dhe poshte firmes do te gjeni nr e kartes tuajduhet te vendosni vetem 3 shifrat e fundit.
 • Vedosni ditelindjen tuaj.
 • Emrin
 • Mbiemrin

 • Adresen tuaj

 • Qytetin

 • Provinca

 • Kodin postar

 • Numrin e telefonit

 • Emailin

 • Vendosni fjalekalimin

 • Rishkruani perseri te njejtin fjalekalim

 • Dhe si perfundim shtypni butonin ne fund, “Agree and create Account”

 

10. Pasi te keni perfunduar blerejn me sukses, ju do ktheheni ne faqen e www.sontivu.com